Onze Expertise

 

We zijn al meer dan tien jaar bezig met het organiseren van activiteiten in Amsterdam West. We hebben inmiddels de nodige ervaring opgedaan: met het organiseren van activiteiten maar ook met de verschillende situaties waarin vrouwen leven. Daarnaast wonen we zelf al jarenlang in deze buurt en zijn we zelf vrouw, moeder, mantelzorger, iemand die de taal heeft moeten leren etc.. Hierdoor weten we zelf ook veel van opvoeding, zelfvertrouwen, eenzaamheid, stress, gezondheid etc..

 

Dit jaar organiseerden we rondom enkele thema's twee projecten in het bijzonder:

 

Mantelzorg - We hebben veel ervaring met het zorgen voor iemand anders zoals een familielid. Ook veel vrouwen uit de groep zorgen voor een ander. Daarom willen we extra aandacht besteden aan de ervaringen van mantelzorgers, delen welke voorzieningen er zijn voor mantelzorgers en wat bijvoorbeeld respijtzorg is. Hier lees je meer over onze programma mantelzorg.

 

Stressreductie - Samen met therapeute Denise Boumans van Perspectief, Praktijk voor Psychische Gezondheid organiseren we cursussen over omgaan met stress en stressreductie. Dit project wordt mede ondersteund vanuit stadsdeel Amsterdam West. Hier lees je meer over deze cursussen.